POLÍTICA DE PRIVACITAT


L'Ajuntament de LLoret de Vistalegre és el RESPONSABLE del tractament de dades personals de l'usuari i informa que aquestes dades seran tractades amb conformitat amb el disposat a les normes vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la Llei Orgànica (LOPD) relativa a la protecció de dades de caràcter personal, pel que es facilita la següent informació del tractament:


Finalitat del tractament: mantenir una relació informativa amb l'usuari. Les operacions previstes per realitzar el tractament són:


Remissió de notificacions , avisos, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions amb els ciutadans. Aquestes comunicacions seran realitzades pel RESPONSABLE i relacionades amb els seus serveis i la seva informació municipal. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals. També es podran realitzar estudis estadístics, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l'usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posin a la vostra disposició dins l'aplicació, així com remetre el butlletí de notícies.


Criteris de conservació de la informació: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimirà amb mesures de seguretat adequades per garantir la destrucció total d'aquestes.


Comunicació de la informació: No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.


Drets que assisteixen a l'usuari:

Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i la limitació o oposició al seu tractament.

Dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.


Dades de contacte per exercir els seus drets:


Ajuntament de Lloret de Vistalegre

CIF: P0702800D

Adreça postal: Costa des Pou, 3. 07518

Telèfon: 971 524189

Fax: 971524265

Correu electrònic: ajuntament@ajlloretdevistalegre.netCARÀCTER OBLIGATORI O FACULTAT DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L'USUARI


Els usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades als camps dels formularis d' incidències o de consulta, marcats amb un asterisc (*) accepten de manera expressa i de forma lliure i inequívoca que les seves dades són necessaris per atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L'usuari autoritza de manera expressa que les seves dades siguin tractades per poder-li remetre a través de diferents mitjans enviaments d’informació sobre activitats i novetats organitzades per l’Ajuntament.


Els usuaris garanteixen que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són vertaderes i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació.


El RESPONSABLE informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que es realitzi algun tipus de cessió de dades personals, el consentiment per part dels usuaris serà sol·licitat prèviament. Totes les dades sol·licitades a través de l'aplicació són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d'un servei òptim a l'usuari. En cas de no ser facilitades totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats estiguin totalment ajustats a les seves necessitats.MESURES DE SEGURETAT


Que amb conformitat amb el disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el RESPONSABLE està complint amb totes les disposicions de les normatives RGPD i LOPD per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en l'article 5 de la RGPD i en l'article 4 de la LOPD, per la qual cosa són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l'interessat i adequats, pertinents i limitats a allò que sigui necessari en relació amb els fins per als quals es tracten.


El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives adequades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el GDPR i la LOPD amb l'objectiu de protegir els drets i llibertats dels usuaris i ha comunicat la informació adequada per a poder exercir-los.